Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2016. október 12., szerda

A fiatalság százada

Írta: Tóth Judit

Sokat szidják a mai fiatalságot, hogy nem törődnek a kultúrával, aztán, ahogy rendre elkezdem sorolni nekik azokat a honlapokat, ahol fiatalok vezetésével halad a kultúra a túlélés útján, az arcokon néma szégyen uralkodik. Furcsa ezt így leírni, de a tények azok tények maradnak. Ma egy nagyon dinamikus, nagyon modern honlapot mutatok be nektek, az f21.hu-t. Csak hogy ne a levegőbe beszéljek, amikor példákat sorolok :)


A szombathelyi székhelyű oldal a XXI. század művészetét, kultúráját, irodalmát tárja elénk, néha komoly társadalmi témákat feszegetve. Ott vannak a Dunántúl minden rangos eseményén, beszámolóik, kritikáik, interjúik széles látképet adnak az érdeklődő fiatalságnak. 


Az ugytudjuk.hu szókimondó mellékletének főszerkesztője Vincze Bence, aki maga is sokoldalú személyiség. Cikkei, versei és novellái mellett olykor grafikái is megjelennek.  De az oldalt erősíti még többek között Kocsis Marcell, helyettes főszerkesztő, és az Uploaded Magazin olvasói számára is ismerős Rásó Attila és Károly Dorina is.


Ha tehát néha máshol is feltöltődnél, és szívesen olvasnál friss, lendületes, intelligens cikkeket, irodalmi alkotásokat, vagy napjaink égető kérdéseire keresed a választ, látogasd meg az f21.hu-t! Garantáltan találsz magadnak kedvedre valót! (Még a Facebook-oldalukon is.)


Azok pedig, akik ezek után is a fiatalságot okolják a kultúra hanyatlásáért, nyissanak meg egy netes böngészőt, és a fiatalság eszközeit használva merüljenek el a kortárs művészet és kultúra világában.
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink