Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2016. július 14., csütörtök

Egy feltöltött kiállítás: Paksi Dávid képei

Galériánkban a következő időszakban több apró kiállítást is "megnyitunk", hiszen a Tavasz ezer arca rajz-és fotópályázat díjazottjai mind lehetőséget kaptak arra, hogy az Uploaded Magazin hasábjain is megmutassák képeiket. Először Paksi Dávid alkotásait tekinthetitek meg, aki- mint ahogy azt a bemutatkozásában lejjebb majd elmondja-, élete első fotópályázatán vett részt, és került ki díjazottként. Egyedi hangvételű képei azonnal megragadták a zsűri fantáziáját, hiszen olyan apró momentumokat helyezett a középpontba, amik új jelentést adtak a tavasznak. "Először is szeretném megköszönni a kiállítás lehetőségét! Nagy örömmel tölt el, hogy én is a nyertesek közé kerültem, főleg hogy ez volt életem első fotópályázata.
Képeimmel igyekszek mindig más szemszögből megmutatni a dolgokat, még ha az egy jelentéktelennek tűnő tárgy, tér, esemény a közelünkben.
Ugyanezen célok vezérlik a videós csapatot, amiben én jó barátom tevékenykedünk. Fontosnak tartjuk, hogy az emberekben olyan érzelmek gyúljanak lángra, amilyet közvetíteni szeretnénk, és ennek érdekében elkövetünk mindent.
Az imént említett VDO nevű csapat videói a EZEN A LINKEN érhetőek el."

banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink