Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2016. április 5., kedd

Feltöltött pillanatok - immáron Te is a kezedben tarthatod!

Hosszú utat jártunk be, de mától akár Te is a kezedben tarthatod az Uploaded Magazin első antológiáját, a Feltöltött pillanatokat. 

Tavaly nyáron indult útjára a Feltöltött pillanatok gondolata, első antológiapályázatunkat hatalmas érdeklődés övezte. A 177 pályázó közül végül 25 kiváló alkotó került a kötetbe, akik alkotásaikkal minden egyes mondatban egy igazi élményt, igazi feltöltött pillanatot adnak át az olvasóknak. A lehető legkülönbözőbb témákban olvashattok a kötetben, szót ejtünk szerelemről, merengünk a jelen állapotokról, átadjuk magunkat a fájdalomnak, és együtt nevetünk a humoros jeleneteken. 

A kötetbe bekerült szerzők névsorát ITT olvashatjátok.

A Feltöltött pillanatok akkor vált teljessé, amikor irodalmi rovatunk állandó szerzői közül páran is megosztották velünk felemelő alkotásaikat. Éppen ezért összesen 29 alkotást válogattunk be első antológiánkba. 

Az ebook jelképes, 50 FT-os összegért tölthető le, a letöltésekből befolyt összeget az év végén jótékony célra ajánljuk fel.

A nyomtatott példányhoz 1422 FT-ért juthattok hozzá, vásárlásotokkal az Uploaded Magazin további munkásságát támogatjátok.

A kötethez a következő linken juthatsz hozzá: http://m.publioboox.com/hu_HU/feltoltott-pillanatok

banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink