Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2016. április 13., szerda

A tavasz ezer arca - fotó- és rajzpályázat

Folytatódik a Feltöltött tavasz! 

Ez alkalommal azonban a képzőművészek is lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák, ők hogyan látják a megújulás évszakát. 

Fotó- és rajzpályázatot hirdetünk minden korosztályban. Ha megihletnek a rügyező fák, a nyíló virágok, oszd meg velünk alkotásod a következőképpen:

- Töltsd fel a képed a Feltöltött tavasz Facebook-eseményébe! 
- Adj a képednek egy kreatív címet! 
- Egy alkotó több képpel is pályázhat. 

Nem számít, milyen eszközzel dolgozol, egy telefonnal jól elkapott pillanat éppúgy lehet szemet gyönyörködtető, mintha profi géppel fotóztál volna, arról nem is beszélve, hogy néhány ecsetvonás mikre nem képes.

A képeket május 31-ig várjuk.

Három alkotó könyvjutalomban részesül, két alkotó pedig lehetőséget kaphat arra, hogy megtervezze az Uploaded Magazin őszi és téli PDF kiadványának borítóját, illetve egy teljes fotósorozatot leközlünk az említett számokban. A pályázat lejárta után minden megosztott kép megtekinthető lesz az Uploaded Magazin GALÉRIA ROVATÁBAN.

banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink