Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2016. február 27., szombat

Különleges ajánlatokkal várja nézőit a József Attila Színház

A József Attila Színház számos kedvezménnyel, és kiváló előadásokkal várja a szórakozni vágyókat. A szezonális és állandó kedvezményeken túl igyekeznek előadásaikkal minden nézői igényt kielégíteni.

Március 5-én egy rendhagyó télbúcsúztató előadást láthatnak a színházba érkezők Táncoló hóember címmel, mely után, ha jelmezben érkeznek, ajándéksorsoláson is részt vehetnek. Ezen felül a teátrum jelmezversennyel is várja az érdeklődőket, és a zene szerelmesei is megtalálhatják a nekik való programot Jónás Andrea koncertjén. Ha mindez nem lenne elég, február 26-tól 25% kedvezménnyel válthatnak jegyet az előadásra.

A teljes programról ITT olvashat bővebben.


Azoknak, akik a drámai műveket részesítik előnyben, kihagyhatatlan élményt jelenthet a Csalóka szivárvány és az Othello, melyekre az évad végéig 1500 forintos áron válthatnak jegyet a jegypénztárban és a színház szervezésén.

A teljes programról ITT olvashat bővebben.

Aki mégsem találta meg a számításait, számos más, kiváló előadás közül válogathat. A három sárkányban bepillantást nyerhetünk a Csaholyi nővérek szigorú „uralmát” a gyámságuk alá kerülő Balázs felett.

Az Angyalföldi ballada görbetükröt mutat a társadalomnak, és felteszi a kérdést, hogy meddig hibáztathatjuk a körülményeket ahelyett, hogy vállalnánk a felelősséget a tetteinkért.


Vidámabb vizekre evezve Görgei Gábor vígjátékában, a Komámasszony, hol a stukker? Című vígjátékban egy pillanatképet kapunk arról, hogy mi történik akkor, ha öt különböző embert bezárnak egy ablak nélküli szobába, és közéjük dobnak egy pisztolyt. Ugyancsak megdolgoztatja a rekeszizmokat Papagatto, a Kaviár és lencse főhőse, aki ezúttal a József Attila Színházba érkezik egy jó lakomára.

Az irodalom szerelmesei sem fognak unatkozni a jövő héten, hiszen március 2-án egy Kosztolányi Dezső szellemiségét idéző estre invitálja az érdeklődőket az Újnyugat Irodalmi Kör.

Hogy a József Attila Színház igyekszik a legszínesebb előadásokkal kedveskedni a közönségnek, mi sem bizonyítja jobban, minthogy Egressy Zoltán ismert drámája, a Portugál, palóc nyelven kerül színre március 2-án, Dudás Péter rendezésében.

Fotók: József Attila Színház
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink