Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2016. január 24., vasárnap

Megjelenési lehetőség

Ha elmúltál 16, de nem vagy még 100, sok szeretettel vár az Uploaded Magazin csapata! Lelkes fiatalokat keresünk Színház, Zene, és Film rovatunkba, de ha van egy jó versed, vagy novellád, azt is szívesen fogadjuk!

Mi lenne álmaid lehetősége?

Célunk, hogy megjelenést biztosítsunk minden alkotó számára, hogy megmutathassa magát, legyen szó akár újságírásról, irodalomról, vagy egy jó pillanatban elkészített fotóról. Azt szeretnénk, ha magazinunk ugródeszka lehetne a kezdő szerzők számára, és színvonalas publikációs felület a már befutott alkotóknak, ugyanakkor olyan közösséggé kovácsolódnánk, ami egy irányba megy és összetart.

Szeretnénk, ha úgy válhatnánk tagjaink hirdetőfelületévé, hogy közben minőségi alkotásokkal gazdagítjuk a kulturális életet. Célunk, hogy tagjaink büszkék legyenek arra a munkára, amit nálunk végeznek!

Jelen szeretnénk lenni! Minden eseményen, premieren, koncerten, hogy beszámolhassunk, hogy értesíthessünk, hogy elmondjuk a véleményünket NEKED, VELED!

Újságírói babérokra törsz? Miért ne próbálnád ki magad nálunk? Igazolást ugyan nem tudunk adni a sulid felé a nálunk töltött időről, de arról biztosíthatunk, hogy lesz mit írnod az önéletrajzodba!

És te? Mit gondolsz?

Hogyan tovább?

Nincs más dolgot, minthogy jelentkezz magazin.uploaded@gmail.com e-mail címen Tóth Judit főszerkesztőnél!

Már tudod is, mit szeretnél? Keresd fel egyenesen az adott rovat vezetőjét az Impresszumban található elérhetőségeken, és könnyen lehet, hogy holnap már kedvenc zenekarod koncertjén tombolsz, vagy egy imádott színészeddel interjúzol egy hangulatos kávézóban!

Mit írj az e-mailbe:

 • A neved (ha van beceneved, azt is, hogy meg tudjunk szólítani)
 • Írói álneved (ha szeretnél a világ előtt álruhába bújni)
 • Egy rövid bemutatkozást - nincs szükség a születési anyakönyvi kivonatodra, vagy tökéletesre szerkesztett önéletrajzra. Kizárólag az a fontos, amit TE annak tartasz!
 • Mit írsz (legyen az vers, novella, kritika, beszámoló, interjú, fotó, bármi! Ahhoz, hogy a hozzád legjobban illő feladatot adhassuk neked, tudnunk kell, miben érzed magad a legotthonosabban. Ha hirtelen nem tudod eldönteni, az se baj! Megtaláljuk!)
 • Szerzői oldalak (ha vannak) - Hogy megmutathassuk, milyen sok dolgot csináltál ezelőtt!

Csatolmány? Még ez is?

 • Igen! Fontosnak tartjuk az egyéni fejlődést, ám ahhoz, hogy tudjuk, milyen sokat is tudsz, látnunk kell, hol tartasz most

 • Milyen a tökéletes próbaírás:
  • Rövid! Na, nem valami egy bekezdésnyi semmiségre gondolunk, de nem is 600 oldalas nagyregényt várunk. Legyen maximum 6000 karakter! Ha túlcsúszol nem probléma, emiatt ne húzz ki belőle fontos részeket, de ez legyen az irányelv.
  • Többször átolvasott: bizony, még a legjobbakkal is előfordul, hogy kihagynak egy vesszőt, elütnek egy betűt, vagy félbehagynak egy gondolatmenetet. Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább olvasd el még egyszer!
  • .doc vagy .docx formátumban küldött.

Válaszra várva:

Minden e-mailre legkésőbb két napon belül válaszolunk, ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy nem kaptuk meg a levelet, vagy a rendszer Spam mappába dobta. Ilyenkor keress meg minket bátran, akár Facebookon is. A közösségi oldal használata nem ciki!


Publikáltak. Most akkor kié az anyag?

Természetesen a szerzőé, vagyis a tied. Te rendelkezel minden írásod fölött, nekünk azzal, hogy elküldöd a műved, csupán a közlési jogot adod át. Ezzel egy időben viszont kijelented azt is, hogy a publikált írásod minden joga téged illet (vagyis terjesztheted, átírhatod, ha nem a te írásod, akkor átruházták rád a jogokat stb.), és nem sértesz személyiségi, valamint vallási jogokat sem, illetve tartózkodsz a nyílt politikai megnyilatkozásoktól.banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink