Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. december 30., szerda

A művész újévi fogadalmai

Összegyűjtöttünk néhány olyan fogadalmat, amit szerintünk minden művész megfogad az év első perceiben. Ki hányat tart be?

1. Olvasni, olvasni, olvasni!

2. Írásgyakorlatot tartani minden nap. Megtanulni egy új verset, megrendezni az első színdarabot, mindennap festeni, rajzolni.

3. Elégi időt szentelni az elképzelt világ részletes kidolgozására. Nem sajnálni sem a ceruzát, sem a billentyűzetet arra, hogy amit kitalálok, minél hitelesebb legyen.

4. Összeállítani egy kiállítás anyagát. Elővenni a fiókból az írásokat, és könyvet szerkeszteni belőle. Önálló koncertet tartani.

5. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!

6.  Szakmai kapcsolatok kiépítése. Végre rájönni, hogyan lehet hatékonyan használni a közösségi médiát műveim népszerűsítéséhez.

7. Minden fejben kavargó gondolatot papírra vetni. Mindig tartani egy jegyzetfüzetet ezek lejegyzésére.

8. Szerezni egy kiváló tollat, vagy egy mindig hegyes ceruzát, hogy, a buszon is lefirkanthassam gondolataimat. Egy füzetet mindig a táskámban tartani, ha jönne az ihlet. 9. Megkapni álmaim főszerepét. Ehhez kitartóan gyakorolni minden nap.

10. Összeszedni minden bátorságom. Csak egy életem van, és ha művésznek születtem, mindent meg kell tennem érte, hogy ebben az évben ezt a szakmának is bebizonyíthassam!


11. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink