Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. november 12., csütörtök

James Arthur koncerten jártunk

Írta: Köles Hajnalka

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hatalmas rajongótábornak örvendő énekes pályafutása során először Magyarországon koncertezett november 7-én a Papp László Sportarénában, Budapesten. A koncertre a legújabb, 2015 májusában megjelent The Story So Far albumát népszerűsítő turné keretében került sor.

forrás: www.btl.hu
Előzenekarként a hangulatról Kállay Saunders András és a január óta működő új formációban működő Kállay Saunders Band gondoskodott. Az együttes tagjai András mellett: Bodoczki Ernő (basszusgitár), Prohászka Zsolt (dob), Szabó Dániel (billentyűs hangszerek), Tóth Ádám (gitár). Az öt fiú fergeteges show-t csinált, látszott rajtuk, hogy élvezik, hogy a színpadon lehetnek, és ezt a lelkesedést a közönség is meghálálta, akinek soraiban a szemfülesek még a hazai harmadik X-Faktor győztesét, Oláh Gergőt is felfedezhették. Nem számított, hogy régi dalról van szó, mint az I Love My Baby, vagy újról, mint például a Victory, sokan énekeltek együtt Andrással. Persze, nem maradhatott el a Running sem, mely az ötödik helyet hozta el az Eurovíziós Dalfesztiválról, és a kérdésre, hogy a fiúk induljanak-e idén is a megmérettetésen, a közönség egy emberként igennel felelt. 

9 óra után nem sokkal érkezett meg az este sztárja, James Arthur. A tőle megszokott egyszerűséggel és közvetlenséggel, a kiéhezett közönséget tovább nem várakoztatva rögtön el is kezdte a koncertet, a You’re Nobody ’til Somebody Loves You számmal. A rajongók éljenzését Mr. Arthur „Koszonom”- mel honorálta. Habár ez volt az első alkalom, hogy fellépett Budapesten, elmondása szerint, nagyon jól érezte magát, hiszen mindenki nagyon kedves volt, és mindenki szuperül nézett ki. Ő pedig szereti az ilyen embereket. Na de viccet félretéve, következtek a komolyabb hangvételű dalok is, mint például az Emergency és a Suicide, amikor pedig az Impossible híres, rekedtes kezdősora felhangzott, az egész Aréna együtt énekelt James-szel.

Bár a rajongók előtt már nem ismeretlen a történet, hogy hogyan is került az X-Faktorba, mégis más volt az énekes saját szájából hallani, hogy amikor az áram kikapcsolása után 5 fontért könyörgött, édesanyja feltételt szabott: megkapja a pénzt, ha jelentkezik a versenyre, és kezd az életével valamit. Ugye néha milyen jól jön az anyai szigor?

Ezután a dobosok, és a gitáros elhagyta a színpadot, és James egyetlen gitárral adta elő a Tulia’s Young-ot, azt a számot, amivel az egész történet elkezdődött. A Certain Things-et kifejezetten rajongóinak ajánlotta, majd felcsendült személyes kedvence, a Hometown glory is. A Recoveryt pedig mindenki magáénak érezhette, aki valaha is rosszabb időszakon ment át az életében, mint az énekes maga is.

A több, mint egy órás koncerten több számot is hallhattunk az új albumról, a líraibb hangvételű daloknál, nem csak az öngyújtók, hanem a világító telefonok is előkerültek.

A koncert végén, „Hungary Loves You” táblák lendültek a magasba, megköszönve azt a fantasztikus élményt, amit ez az angliai fiú adott a magyar rajongóinak szombat este.
banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink