Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. október 2., péntek

High Hopes from Dublin - a Kodaline

Írta: Tóth Judit

Ritka olyan zenekart találni, akik nagy hangsúlyt fektetnek zenéjük és klipjeik mondanivalójára. A Kodaline ezen kivételek között szerepel. Minden videoklipjük különleges részletességgel kidolgozott, komoly tartalommal bíró, egyenes történet. Ma ezzel az ír bandával ismerkedhetünk meg.
forrás: blog.ticketmaster.co.uk


Az eredetileg 21 Demands néven alakult együttes 2011-ben változtatta meg a nevét. A Kodaline 2012-ben nyerte el mai formáját, ekkor került Jason Boland is a bandatagok közé. A zenekart egyébként két gyermekkori ismerős, Steve Garrigan és Mark Prendergast alapította 2005-ben. Később csatlakozott hozzájuk Vinny "V-Dog" May, és egészen 2012-ig trióként koncerteztek. Az Egyesült Királyságban és Írországban rendkívül népszerű dublini banda zenéi ismerősen csenghetnek a fülünkben. Betétdalként hallhattuk őket a Csillagainkban a hiba című filmben, de a Vámpírnaplók és a Grace Klinika egy-egy epizódjában is. 2013-ban jelent meg az In a Perfect World című stúdióalbumuk, amit idén a Coming Up for Air követett. Egyre növekvő népszerűségüket az jelzi, hogy a UK-n és Írországon kívül az Egyesült Államokban és Európa nagyvárosaiban is koncerteznek. Hogy pontosan hol, megtekintheted a zenekar hivatalon honlapján. Az All I Want című számukhoz két videoklipet is készítettek, melyben egy komplett egész történetet mesélnek el. Egy torz arcú férfi kerül a középpontba, aki a munkahelyi diszkriminációval, a párválasztási nehézségekkel és kutyája elvesztésével is megküzd. Ez a szám egyébként Ellie Goulding feldolgozásában is megtalálható a Youtube-on.
A Ready hallható a Vámpirnaplókban 6. évadának egyik epizódjában. Ez a klip a küzdelemről szól, arról, hogy a legnagyobb törés után is fel kell ülni a lóra. (Jelen esetben szó szerint.)

banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink