Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. október 8., csütörtök

Bemutatkozik gasztronómia rovatunk

Kísérleti jelleggel havonta egyszer megosztunk egy receptválogatást, mindig egy adott tematikában. Első alkalommal Krnács Mercédesz receptkönyvéből válogattunk, és olyan ételeket elkészítési módokat mutatunk be, amelyek hasnyálmirigy-problémák esetén is könnyen kivitelezhetőek.

PANCREATITIS - Diétás szakácskönyv hasnyálmirigy-gyulladással élőknek

Könyvemet elsősorban hasnyálmirigy-gyulladásos problémákkal küzdő sorstársaimnak ajánlom. Megtapasztaltam, milyen nehéz megtanulni együtt élni a gondolattal, hogy sok mindenről le kell mondani, ami napi rendszerességgel kerülhetett tányérunkba.
 De most fel a fejjel! Gyerünk sütni-főzni!
Receptjeimet fotókkal, rajzaimmal és animációkkal illusztrálva ajánlom akár fogyókúrázóknak is.

Emlékszem, milyen volt az első időszak, mikor szembesültem vele: változtatni kell az életmódomon. Jómagam 15 éve élek együtt a hasnyálmirigy-gyulladással és néha epés panaszokkal. Sokféle diétát kipróbáltam. Így alakult ki évek alatt mit mivel tudok helyettesíteni, olyan ételeket az asztalra rakni, ami mások számára is kulináris élményt nyújt. Kreatív művészember lévén elhatároztam, hogy a megszokottól „kicsit más” stílusban kínálom tálcán az általam kitalált, kipróbált finomságokat!
A termék eredeti, nem másolt.       
PANCREATITIS FÓRUM: http://mercidesign.hu/forum
Rendelhető közvetlen a szerzőtől!
ISBN 978-963-08-8259-0
Tatabánya, 2013.
Méret: 4,14 MB
Formátum: PDF
159 oldal

banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink