Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. szeptember 4., péntek

Vörös Eszter Anna kiállítása Gödöllőn

Írta: Illés Lilla M.

„Minden, amit el tudsz képzelni, valóságos.”

Különleges tárlat nyílt Everything You Can Imagine is Real címen 2015 augusztus 29-én a Garoda Klubban. A megnyitó családias, közvetlen hangulatban telt, Várszegi Márton klubalapító és Vörös Eszter, a kiállító művész köszöntőjét kötetlen beszélgetés követte, melyet Pusztai Gábor gitár- és Szajkovics Ádám zongorajátéka tett még élvezetesebbé. 

Bekerítve/ Cornered
Vörös Eszter Anna neve már nem ismeretlen a gödöllőiek körében: nem először, és nem is utoljára állít ki ugyanis a fiatal művész a városban – 2015. szeptember 19-én a Pálmaház, jövő januárban pedig a Művészetek Háza ad otthont képeinek.
 
Ősök/Ancestors
A jelenlegi tárlat szeptember 30-ig látogatható a Garoda Klub (2100 Gödöllő Szt. János utca 1/d) nyitvatartási idejében (keddenként 9-13 óráig, csütörtökönként 13-17 óráig), vagy előre egyeztetett időpontban a KLUB.GARODA.HU weboldalon található elérhetőségeken.


Eszterrel készült interjúnkat az UPLOADED MAGAZIN 2014. október 3-án megjelent számában olvashatják. A művésznő munkásságát nyomon követhetik a Facebook-oldalán.
banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink