Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. szeptember 5., szombat

ÁtlagEmberek... mert mindenkiből könyvet lehetne írni!

Ha valaki egy könnyed vígjátékra vágyik, ajánljuk figyelmébe Székely Sára első önálló színdarabját, melyet 3 alkalommal tekinthetnek meg szeptemberben az érdeklődők a Fészek Művészklubban. 

Szeptember 13-án, 20-án és 27-én megelevenedik előttünk egy élet írta történet, melytől egyszerre tűnik hihetetlennek és mégis nagyon emberközelinek az egész színpadra vitt világ.

A darabról röviden:

"Teodor a 40-es évei végé járó rendező úgy dönt, hogy saját életét viszi színre. A főpróbára statisztákat kér, hogy lássa múlt élete komédia, dráma vagy inkább mese. Ebben segít neki segédje Tóni, aki a nézők minden rezdülését figyelemmel kíséri. Az előadás során a nézők magukra, barátaikra és családtagjaikra ismernek, hol könnyek, hol pedig nevetés közepette.A nézők most sem hazudtolják meg önmagukat, ahogyan a színészek sem.
Főhőseink átlagemberek, de az átlagEmber kifejezés jobban illene rájuk. Ők inkább ember mintsem, hogy átlagosak legyenek."
Forrás: http://atlagemberek.webnode.hu/

A komédia írója és rendezője, Székely Sára mindenkit vár szeretettel első premierjére, melyben szerepet kapott többek között Fűfa Virág, Szilvássy János és Tarjáni Olivér is. Az ÁtlagEmberek weboldalán elolvashatja a teljes szereposztást, illetve megtekintheti a darab trailerét is. 

Jegyeket ezen a linken, illetve a szereplőktől személyesen is vásárolhatnak. 

banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink