Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. augusztus 10., hétfő

Sziget 2015 - A nagy programajánló

Írta: Pataki Anett

2015. Augusztus 10-17. Sziget Fesztivál. Ezen a héten zajlik Magyarország legnagyobb – és ennek megfelelően legdrágább – fesztiválja, ami külföldi zenerajongók ezreit vonzza kis hazánkba, azon belül is a Hajógyári szigetre. Óbudán és Újpesten a Duna közelében tessék felkészülni az egyhetes basszusra, amit a folyó és a szél kilométerekre elrepít. Hogy ne csak a fületekre kelljen hagyatkoznotok, most megmutatjuk, milyen nagy dobásokkal készültek idén a szervezők az egyes napokon. Természetesen a lista a teljesség igénye nélkül készült – a teljességhez érdemes jegyet váltani és kimenni az előadók és a hangulat kedvéért. Ám ha idén kimaradtok a buliból, hallgassátok végig ezt a kis összeállítást.

HÉTFŐ - Robbie Williams

Augusztus 10. 21:30-23:00
NagyszínpadAz idei év legnagyobb neve egyértelműen Robbie Williams. Bár a Take That egykori sztárja nem éppen az a mostani fesztiválzenész, inkább nagy öreg már a zenében, de még biztos össze tud dobni egy lírai-rockos koncertet. Az biztos, hogy ezeknek a daloknak legalább a felét mindenki is, még ha csak a rádióból is.

KEDD - Florence + The Machine

Augusztus 11. 21:30-23:00
Nagyszínpad 


A brit zenekar először jön hazánkba, így a rajongóknak remek lehetőség ez élőben látni őket. Az indie pop és soul műfajában utazó Florence Welch és csapata valószínűleg nem fogja szétverni a színpadot, de azt beszélik, hogy az énekesnő ért a hangulatkeltéshez, és remek bulit tud csapni egy fesztiválon. Legutóbb lábujjtörés lett egy jó kis ugrálás eredménye – reméljük, most jobban vigyáz magára. 

SZERDA - Kiscsillag

Augusztus 12. 22:00-23:00
Petőfi Rádió – Telekom VOLT Fesztiválszínpad 


Magyar alternatív nélkül már a 90’-es évek óta nincs valamire való fesztivál. Feltehetően ebben a műfajban vagyunk a legerősebbek a hazai előadókat tekintve. A Kiscsillag neve Kispál és a Borz 2.0 is lehetne, hiszen az utóbbi alapítóiból állt össze. Még nem késő, menjetek és tomboljatok rá egy kicsit, vagy csak hallgassátok sörözgetés közben – úgy a szövegnek is egyre több értelme lesz.

CSÜTÖRTÖK - The Ting Tings

Augusztus 13. 17:45-19:00
Nagyszínpad 


Megint indie pop és megint britek, de most egy vegyespáros. Emlékeztek az egyik legjobb Fanta reklámra, ami alatt azt énekelték, hogy „Shut up and let me go”? Az a The Ting Tings volt. A Szigeten is haverok, buli, Fanta érzése lesz majd annak, aki ott csápol a Nagyszínpadnál a délutáni napsütésben. Nem ez lesz az első bulijuk errefelé, hiszen már a 2009-es Sziget Fesztiválon is felléptek.

PÉNTEK - Avicii

Augusztus 14. 21:30-23:00
Nagyszínpad 


Ahogy a VOLT magához vette David Guettát, úgy a Sziget is előállt egy híres külföldi arccal azoknak, akik nem a hangszeres zenéért vannak oda. Az igen fiatal, ám annál sikeresebb svéd DJ-nek elvitathatatlan helye van minden jelentősebb méretű könnyűzenei eseményen. Az electro és house műfajokról többnyire a végtelen gépzene jut eszünkbe, pedig Avicii dalai is ide tartoznak.

SZOMBAT - Hollywood Undead

Augusztus 15. 17:45-19:00
Nagyszínpad 


A rock, a rap és a pop műfajok elemeit ötvözi ez a fiúbanda, akik egyenesen Los Angelesből érkeznek és idén ünneplik fennállásuk 10. évfordulóját. Ha neked az alter túl magyar, az indie pop túl hipster, Avicii meg main streem, akkor a szombat kora estét javasolnám a Nagyszínpad előtt, valahol a tömeg közepén.

VASÁRNAP – Limp Bizkit

Augusztus 15. 19:30-21:00
Nagyszínpad 


Ha már így bekeményítettünk, a fesztivált érdemes a szintén az Egyesült Államokból érkező Limp Bizkittel zárni. Az együttes több mint 20 éve nyomja már a rap és rock műfajokat ötvöző zenéjét. Népszerű csapat lévén nyáron is folyamatosan koncerteznek, most éppen Taiwanból repülnek ide a kedvünkért. Tombolós zárása lehet ez a hétnek.
banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink