Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. augusztus 27., csütörtök

Életet adó tollvonások

Gyükér Zsófia számos alkalommal elkápráztatta az Uploaded Magazin olvasóit lenyűgöző képeivel. Ma kaphatunk még egy szeletet művészetéből, megismerhetjük munkamódszerét, és újabb képeket aggasztunk galériánk képzeletbeli falára, ám ezúttal képregényeiből is megmutatunk egy-egy részletet. 

"Szeretem a környezetemet (meg)figyelni, amikből és akikből összeáll, és mindennek hatására alkotok. Legtöbbször látvány alapján dolgozom, és van, hogy teljesen fejből. Fontos, hogy hatás érjen, lehetőleg minél intenzívebb. Úgy gondolom, minél bentebbről jön az ötlet, annál jobban megmutatkozhat általa az adott alkotó lelke, ami szerintem nagyon fontos.

Az alkotás számomra a hobbim, a munkám, az életem. Nem tudnék nélküle létezni. Az a célom, hogy ha valaki ránéz a műveimre vagy olvassa a könyveimet, megélhessen, megérezzen valami pluszt."

Kitten
Astraios (be)fut

Szellemló-gyűjtemény

Zsófia a Lily and Titus alkotója...
... és ő keltette életre a Lóbarátok- sorozatot is
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink