Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. augusztus 21., péntek

Fotómontázs - bemutatkozik Németh Péter

Galériánkban minden héten bemutatjuk, alkotóink hogyan látják a világot képeiken keresztül. Eddig állandó szerkesztőink repítették el a képzelet világába rajzaik segítségével, de ezen a héten egy fotós mutatja meg tehetségét. Németh Péter bemutatkozója.

Sziasztok!

Németh Péter vagyok. Úgy 2011 óta foglalkoztat a fotózás, de akkor még sajnos csak telefonnal volt rá lehetőségem, és valljuk be akkoriban nem voltak olyan hű de jók a telefonok kamerái. 2014 februárjában megkértem egyik amatőr filmrendező barátomat, hogy készítsen rólam pár portrét, ekkor kóstoltam bele először a tükörreflexes fényképezők világába és akkor döntöttem el, hogy nekem kell egy DSLR gép. 2014 májusában sikerült is vennem egyet, ekkor kezdtem el "komolyabb" szinten tanulgatni a fényképészetet kisebb nagyobb megszakításokkal. 2014 május vége felé megcsináltam a Facebook-os oldalam és elkezdtem oda feltölteni a kezdetleges, amatőr képeimet. Sok barátom és ismerősöm követte figyelemmel hogyan fejlődöm, bár nagyon nagyon távol állok még mindig attól, hogy "profi" fotós legyek, de ahogy a mondás is tartja, jó pap holtig tanul. :)
Péter munkásságával a FACEBOOK-ON is találkozhatsz.
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink