Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. július 11., szombat

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb kisfiú a vidéken?Készítette: Tóth Judit
Fotók: Kids Model Management Agency Hungary

Ez most valami más. Interjúalanyom ezúttal nem lelkes irodalmár, nem is színész, de már számos sikert elért rövidke karrierje során. Kovács Tamás Péter jelenleg a "szépségkirály". 8 éves korára kétszer is a világ legszebb kisfiújának választották, bejárta a fél bolygót, hogy megmutassa, mit tud. Sikereiről, hétköznapjairól, terveiről faggattam őt. -Először is, szeretnék gratulálni a moszkvai sikeredhez. Milyen érzés a világ legszebb kisfiújának lenni?

- Nagyon jó érzés, örülök, hogy másodjára is én nyertem, és nincs nálam jobb.

-Megjártad Moszkvát és Bulgáriát is, és mindkét helyről győztesként tértél haza. Ez gondolom, nagyszerű érzés lehet, de milyen élményekkel lettél gazdagabb? Mit tanít egy ilyen világverseny szerinted?

- Sok tapasztalatot gyűjtöttem össze, nagyon oda kell figyelni a próbákon, fontos megtanulni, amit tanítanak, és hogy komolyan kell venni, mindig a maximumot kell produkálni. Már a következő versenyen még profibban fogom tudni megcsinálni.  Az tetszett, hogy a Moszkva után Bulgáriában volt időnk piheni, fürödni a medencében, tengerben. Voltunk sok helyen kirándulni.


-Milyen további versenyek várnak rád a közeljövőben?

- Van meghívásom Sochiba, Törökországba, Egyiptomba, Indiába, Lengyelországba, Lettországba és még 2016-os évre is vannak meghívásaim… jó sok.

-Egy szépségversenyre való felkészülésben mi okozza számodra a legnagyobb nehézséget? Hogyan zajlik a felkészülésed?

- Kb. 2 hétig szoktuk felkészülni, akkor próbálok, és gyakorlom a kifutó mozgásokat. Ezen felül, a produkció koreográfiáját betanulom, és többször elénekelem a dalt. Ruhapróbákat is tartunk, az már nem megterhelő, mivel nagyon szeretem a szép ruhákat, szeretek csinos lenni, a lányoknak tetszeni.


-Mesélj kicsit magadról! Tudjuk, hogy a pályádon már most nagyon sikeres vagy, de mit csinálsz, amikor nem kell versenyre készülnöd? Mi a hobbid, van-e kedvenc szabadidős tevékenységed?
- Szeptembertől harmadikos leszek, és a tanulásban is szeretnék továbbra jól teljesíteni. 5-os tanuló vagyok, és nagyon jó érzés volt, amikor dicséretben részesültem, Kecze István polgármester személyesen adta át az oklevelet. Szeretem az iskolatársaimat, nagyon jó fejek, sajnálom, hogy a Jakobiczné Kovács Andi tanító néni nem tanít minket tovább, de izgatottan várom az új tanító néninket, az mondják, hogy nagyon aranyos és kedves. Én semmiben sem változtam, játszom, mint a többi gyerek. Szeretek úszni, focizni, X-boxozni, rosszalkodni is szoktam. Ajándékba kaptunk két pici kutyust, nagyon jó móka velük is játszani, és gondozni őket.

-Mik a további terveid? Van-e elképzelésed a jövőddel kapcsolatban?


- Továbbra is részt veszek versenyeken,de most már mint nemzetközi gyermekzsűritag… erre az évre már megnyertem a legnagyobb megnyerhető díjakat, úgyhogy most másoknak kell bizonyítani. Ebben az évben csak is modell eseményeken versenyezhetek. Továbbra is szeretnék jó szerepelni, jó tanuló lenni, és ha felnövök, akkor ügyvéd leszek.
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink