Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. július 17., péntek

Kerekasztal beszélgetés - légy te is részese!

Az Uploaded Magazin kerekasztal beszélgetésre invitálja olvasóit, illetve jelenlegi/jövendőbeli alkotóit. Első lépésként kedveljék az Uploaded Magazin Alkotói Műhelyét! Az ott közzétett alkotásokat megbeszéljük, véleményekkel, tanácsokkal látjuk el, illetve a legjobbak megjelenhetnek a magazin platformjain.

A kerekasztal beszélgetések létrehozásával az a célunk, hogy létrehozzunk egy véleményformáló, kritikus közeget, amely kiváló táptalaj lehet minden fejlődni, alkotni vágyó művész számára. Továbbá, ezekkel az interjúkkal, beszélgetésekkel szeretnénk egy olyan közösséget kialakítani, ahol nemcsak az alkotói tevékenységről beszélgetünk, hanem  a marketingről, reklámról is, hogy segíthessünk egymásnak megvalósítani a nagy álmot: mindenkinek megmutatni, mit is tudunk! banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink