Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. július 4., szombat

Eltelt egy év: Szülinap itt, egy év ott...

Írta: Tóth Judit

Bizony gyorsan repül az a rohadt idő. Egy éve izgatottan kattintgattunk, vártuk az olvasói reakciókat, és most, tapasztaltabban, de még szenvedve néhány gyermekbetegségtől itt vagyunk magabiztosan, újítani, szórakoztatni készen. Torta nincs, de képek igen.
Az első promókép


A képek jelzik, hogyan fejlődtünk. A magazin előkészületeinél, még sok dolgot nem tudtunk, csak abban voltunk biztosak, hogy létre akarunk hozni egy olyan kulturális magazint, ami nem nagy röptűen beszél, és teret ad tehetséges kortárs alkotóknak, hogy megmutassák, mire is képesek. Már az "előválogatáson" is számos elsőrangú alkotást olvashattam, akkoriban még az irodalmi rovat vezetőjeként, és néha nagyon fájt a fejem, amikor valakinek nemleges választ kellett adnom. 

Logótervek
Összeállt a csapat, és mi is ezerrel egyeztettünk, szerveztünk, gondolkodtunk. Szöllősi Betti, Mészáros András, Lir Morlan, Illés Lilla M. és Busák Zsófia már a kezdetek óta szerkesztőségünket erősítik, kis csapatunk azóta folyamatosan bővül, minden számban lehetőséget nyújtunk a bemutatkozásra.

Egy promókép Mészáros András versével

 Elstartoltunk. Volt ByTheWay iterjúnk, megszólalt néhány Youtube-ról ismert alak, például Simonfy Péter, és megalapoztunk valamit, amit azóta is gondozunk, nevelünk. Fiatalokhoz szóltunk elsősorban, de a közönség folyamatosan bővült, kaptak az új hangra, a kezdeményezésre.

Az első szám borítója 
 Telt az idő, sok dolgon átmentünk, Fejes Valentin helyettes- főszerkesztő lett, Vass Antónia is csapatunk tagjává vált, és továbbra is megannyi színvonalas alkotást próbáltunk az olvasók elé tárni. Próbálkoztunk sokféleképp, míg végre megtaláltuk azt az utat, ami tényleg a jó irányba vezethet. Természetesen sokat kell még dolgozni érte, de ezért van a születésnap. Ilyenkor az ünneplés mellett átgondolhatjuk, mit értünk el egy év alatt, és újabb, komolyabb célokat tűzhetünk ki magunk elé. 

  
Azt mondják, az első év a legnehetebb, mert ekkor találkozunk a legtöbb kihívással. Mi túlestünk rajta. Igyekszünk tanulni a hibáinkból, és még többet nyújtani. Mert az Uploaded Magazin nem csak néhány unatkozó ember agyszüleménye. Komoly dologgá vált, és ezt csak egyetlen tényezőnek köszönhetjük. Az OLVASÓNAK.


Az olvasónak, aki miatt sosem hagytuk abba a munkát. Aki mindig új projektek megvalósítására ösztönöznek. Aki miatt tudjuk, hogy a kultúra nem fog elsüllyedni a mélyben.

Monológom végére itt egy felhívás legújabb nyereményjátékunkról:


És Alkotói pályázatunk eredményhirdetése:
Köszönjük a bizalmat!
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink