Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. június 25., csütörtök

Tarot-mesék - A Diadal

Tarot-mesék
Az orákulum álmai


*Ezek nem lapértelmezések. Puszta "álmok", egyszerű kis történetek, melyek csak lazán kapcsolódnak a fő-szálhoz. 
Nem ezotéria, nem tarot. Csak egészen távolról...*7 – A Diadal

A szekéren állva, lovak gyeplőjével a kezedben... úgy érezheted, minden a tiéd!

Legyőztél minden akadályt, félreállítottál minden aljas cselszövőt, és átléptél minden bosszúságon, hogy most itt lehess. Ne gondolj a holnappal! Ne törődj az előtted álló feladatokkal! Semmi szükség rá, hogy elrontsd a Dicsőség pillanatát!

Diadalszekéren vonulni be Rómába… végig az éljenző tömeg sorfala előtt, magad mögött győztes katonáiddal, egészen a szenátus épülete elé, hogy aztán fogadd méltó elismerésüket…. Diadalmenet!

Bármit mondtak, suttogtak, vagy gondoltak, míg távol voltál, most mind mosolyognak, és fejet hajtanak előtted.
Te pedig fogadod bókjaikat, bár tudod, többségüké álca csupán, és majd’ belepusztulnak féltékenységükbe… de ettől csak sokkal értékesebb, sokkal édesebb, sokkal dicsőbb a Győzelem!
Ma nem csak a tömeg, de mindenki meghajol akaratod előtt!
Soha ekkora diadal!
Még feleséged is eltűri, hogy Kleopátra mellett kell ülnie, és a királynő is tettetett mosollyal nézi, amint Egyiptom kincseit győzelmi trófeaként hozzák mögötted. A szenátus pedig egy emberként köszönt: még ők is elfogadták a megmásíthatatlant. 
Te fölöttük állsz!
Talán nem elégedett mindenki maradandóan. Talán a szenátorok úgy látják, nem volt elég véres a győzelem, de a kincsek befogják a szájukat. Talán asszonyod úgy véli, szajha szeretődnek semmi keresnivalója melletted, de minthogy ő képtelen volt gyermekkel megajándékozni, tudja, hogy jobb, ha nem emel szót, és csendben tűr, hogy megtarthassa rangját. Talán szerelmed úgy véli, a megszokott királynői diadal itt is kijárna neki, de elég okos, hogy tudja, ha a szenátorokon múlt volna, ő maga is rabláncon követi a kocsidat, rabszolgaként…
De ma mindenki térden hajt fejet előtted, akaratod mindenek felett való!
A kocsid elé fogott két ló hiába húz ellenkező irányba, míg te fogod a gyeplőt! Irányítasz! 
Őket, a rivalgó népet, az ármánykodó ellenséget, alattvalóid hadát, seregedet, asszonyaidat, és önmagadat… Ma, itt, diadalmeneted élén, áthágva minden akadályon érezheted, egy vagy az istenek gyermekei közül! Kiválasztottjuk, és eszközük! 
Nincs, ami utadat állhatná, míg szorosan tartod a gyeplőt. Előtted a jövő! 
A diadal pedig…múlhatatlan!

banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink