Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. június 26., péntek

Színes hírek a színfalak mögül

Magyar kisfiúk arattak a világversenyen

A 11 éves Till Krisztián nyerte meg a Little Mister Planet világversenyt, mellette Stinner Lili pedig a Little Miss Planet 2015 győztese. Kategória győztes lett a 10 éves Sölétormos Dávid Bulgáriában, Sozopolban. 

2015 június 16-23 között rendezték meg Bulgáriában a Little Miss & Mister Planet nevű nemzetközileg is rangosnak számító világméretű gyermekmodell versenyt, amelyen 12 ország képviseltette magát. Az öt napos versenyen a gyermekeknek különböző feladatokat kellett megoldaniuk, esténként pedig a kifutón is bizonyítaniuk kellett.

A Sztárcsemete Hungary szervezésében kiutazott magyar indulók ügyesen helytálltak és komoly sikereket értek el. Fiú kategóriában a 11 éves Till Krisztián  Grand Prix címet kapott, ezzel ő lett a világ legtehetségesebb és legjobb kifutómodellje 2015-ben. Rajta kívül Stinner Lili lett a Little Miss Planet győztese.

Ezen kívül: Bohus Blanka Mini Miss Planet 1. udvarhölgy, Német Ramóna Tini Miss Planet, Fazekas Jázmin Pre-teen kategória 1. udvarhölgy.

A mostani eredmény is azt bizonyítja, hogy a nemzetközi mezőnyben kiemelkedően erősek a magyar kisfiúk. Krisztián előtt idén Szekeres Roland / Festivál Models világversenyen Grand Prix győztes lett áprilisban. Védett személyek voltak Kubában a 4 for Dance tagjai

A kubai állam speciális bánásmódban részesítette a magyar táncegyüttes tagjait, akik Havannán és Santa Clarán léptek fel hatalmas sikerrel.

Az idén tíz éves jubileumát ünneplő 4 for Dance táncegyüttes rendszeresen turnézik külföldön, legutóbb Kubában jártak. A Magyar Külügyminisztérium közreműködésével a Havannai Magyar Nagykövetség meghívásának tettek eleget a Havannán és Santa Clarán adott két teltházas előadással, amelyeknek végén a közönség állva tapsolta meg őket. Az Illés Dániel, Enyedi Péter, Bárány Kristóf és Gál Sándor alkotta formáció tagjait ott tartózkodásuk alatt végig speciális bánásmódban részesítették.

"Az első két éjszakát egy havannai magánszálláson töltöttük, de mivel a kubai állam védett személyekként kezelt minket, a turné további napjaira egy négy csillagos szálloda kényelmét élvezhettük, természetesen a Magyar Nagykövetség közreműködésével és támogatásával. Minden nagykövetség hivatalos vendége különleges figyelmet és védettséget kap, különböző szabályoknak kell megfelelniük a vendéglátóknak is" - mondta Enyedi Péter, a 4 for Dance tagja, aki elárulta, hogy egy kis városnézésre is volt idejük.

"Először voltunk Kubában és természetesen nagyon tetszett nekünk, hiszen fantasztikus ország. Nagyon sok helyen jártunk már, de Kuba hangulata, az emberek közvetlensége, a régi autók, a gyönyörű tengerpart és a salsa dinamikája nagyon elvarázsolt minket. Egy salsa bárban még a helyiek is megdicsérték tánctudásunkat, ahol egymást, saját táncainkra tanítva szórakoztunk és sajátítottuk el a kubai tánckultúra jellegzetességeit. Mindig nagyon jó élmény más kultúrákkal, táncokkal közelebbről is megismerkedni, még az is eszünkbe jutott, hogy egy új koreográfiánkba bele fogjuk csempészni a kubai salsa mozdulatait" - tette hozzá a táncos.

A kubai turné hatalmas sikerének köszönhetően a 4 for Dance tagjai jövőre meghívást kaptak jamaikai, dominikai, kajmán-szigeteki és egy újabb kubai körútra is.

BENNÜNK REJLŐ KIMERÍTHETETLEN ENERGIA AUKCIÓ ÉS KIÁLLÍTÁS:
Magyarország legelismertebb kortárs művészei a beteg gyermekekért

Kiss Miklós, designer és képzőművész vezetésével Magyarország legelismertebb kortárs-, és képzőművészei fogtak össze a Lenovo által indított közös kezdeményezésen belül, melynek keretében 21 művész, és 4 ismert személy készített egyedi, a bennük, és a gyermekekben rejlő belső energia ihlette egyedi alkotásokat, amelyeket június 18-án egy zártkörű aukciós eseményen mutattak be.

A Lenovo, a kampány kezdeményezője világszerte a fiatal tehetségek elkötelezett támogatója, ám ezúttal inkább a velük való együttműködéssel,jótékonysági kampányával szeretné felhívni a figyelmet azokra, akik igazán rászorulnak, így a Csodalámpa Alapítványra, és az általa felkarolt beteg gyerekekre, akik nap mint nap óriási akaraterőről tesznek tanúbizonyságot, amikor egy halálos kórral kell szembenézniük.


Winkler Nóra által vezetett aukción az elkészült műveket egy divatbemutató keretén belül, pólókra nyomtatva mutatták be a modellek, akik egy-egy művészeti alkotás bemutatása után elhelyeztéka művészek és hírességek által tervezett műalkotásokata kiállítótérben.A bemutatót követően a kiállításon a közönség megtekinthette az egyedi alkotásokat, amelyeket a sorra kerülő licitálás alkalmával vásárolhattak meg a vendégek.

„A kampányunk célja -amelyet a hosszúakkumulátor üzemidővel rendelkező telefonjaink és így a kimeríthetetlenség ihletett-  a hazai tehetségek, és az ismert emberek bevonásával, a bennük rejlő kimeríthetetlen energiát és kreativitást egy nemes célra, a beteg gyerekek megsegítésére és figyelemfelkeltésre fordítsuk.”- mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarországi ügyvezetője.

A Lenovo az aukciós esemény során befolyt összeget a Csodalámpa Alapítvány által felkarolt beteg gyermekek kívánságainak a teljesítésére fordítja, hogy ezzel is motivációt és erőt adjanak a gyerekek gyógyulásához.

Az elkészült műveket a nagyközönség is megtekintheti 2 héten keresztül az Akvárium Klub Erzsébet Műhely kirakatában, amelyet követően a művek a licit során megvásárolt tulajdonosaikhoz kerülnek.

Közreműködő művészek és hírességek:

Blik Dániel
Bonta Gáspár
Borbás Róbert
Chobopop – Gál Csaba
Drez- Királyfalvi Károly
Éder Krisztián
Farkas Anna
Fenyvesi Zsófi
Ghyczy Dia
Hegedűs Marci
Hidden Characters
José Simon
Katyi Ádám
Kiss Miklós
Kovács Budha Tamás
Official Classic – Horváth Attila
Szabó Zsófi
Szigeti Gábor Csongor
Szőke Gábor Miklós
Tripó – Tripsánszki Dávid
Vazavaza - Pordán János
Lakatos Márk
Pintér Adrienn
Trokán Nóra
Urbán Dániel
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink