Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. június 26., péntek

Sajtóközlemény

Kedves Olvasóink!

Ezúton tesszük közzé a Sztárcsemete Hungary, valamint az iTech.world sajtóközleményét.

Radics Gigi is, az iTeach.world tanulója!


Az iTeach.world egy amerikai - magyar fejlesztésű speciális, online tanítás/tanulás könnyítő oktatási platform.

Tulajdonosok Jean-Pierre Guittard és  Bodnár Zsigmond

Több száz külföldi és hazai tanár, iskola, egyetem segített abban, hogy egy olyan rendszert fejleszthessünk, ahol a tanárok szabadon létrehozhatnak online kurzusokat  magánórákat. Két kattintással indíthó élő online oktatási óra egy virtuális osztályteremben.

Próbáld ki, tarts Velünk! De előtte, tekintsd meg a június 16.-ai sajtótájékoztatónk rövid összefoglaló videóját az alábbi linken: https://drive.google.com/folderview?id=0B8NifVZ-WJbLfnVuakdMaWZEN2pZc2wtSlVoX1FBdW8wNDJXeG9ZbFBuZmFXSHY1UFUwdVU&usp=sharing

A rendszerünk segítségével akár Budapestről képes korrepetálni egy tanár több debreceni diákot egyszerre úgy, hogy az óradíját a rendszeren keresztül fizetik a diákok, és azt megkapja minden második hét végén a tanár a bankszámlájára.

A  rendszer  a  diákok  számára is rendkívül  kényelmes  és hasznos megoldás, mivel akár otthon a nappaliból, a strandon, vagy a buszon ülve is részt vehetnek akár egy teljes nyelvvizsga felkésztő kurzuson, vagy bármely más   tematikájú órán, amelyre éppen szükségük van. Legyen az algebra, fizika, nyelv vagy éppen  hüvely torna.

Tehát  az iTeach .world lényege a kötetlen és a világon átívelő, korlát mentes oktatás.

Az iTeach.world így teszi jobbá az életünket:

1. Megkönnyítjük az online oktatás folyamatát: Eddig különböző eszközökre volt  szükséged,  és  úgy  hitted,  hogy  az  online  oktatás  bonyolult  és speciális.   Az iTeach.world egy könnyen használható, funkciókkal teli platform, amely mindent megad a tanárok számára ahhoz, hogy sikeresen tudjanak online tanítani – reklámozhatják a kurzusaikat, begyűjthetik a fizetést és taníthatnak online.

2. Hatékonyabbá tesszük a tanulás és tanítás folyamatát: Nem megy el idő az utazásra (amely sokszor majdnem 100%-ig megegyezik a tanulás/tanítás idejével).

3. Könnyen elérhetővé tesszük a tanárokat: a távolság mostantól nem akadályoz abban, hogy a legjobb tanároktól tanulhass.

4. Biztosítjuk a rugalmasságot: tanulj vagy taníts bárhol, bármikor. Például ha éppen otthonról dolgozol, esetleg nyugdíjasként, vagy ha anyukaként vagy otthon.

5. Rengeteg lehetőséget biztosítunk.  Például ha a tanárok olyan helyen élnek, ahol előzőleg kevés diákjuk volt, akkor most betörhetnek a piacra és bárhonnan taníthatnak diákokat.

6. Könnyen elérhetővé tesszük a tudást: A tanáraink nem csak “hagyományos” tantárgyakat tanítanak, bármit lehet tanítani/tanulni a rendszerünk segítségével.

7. Nálunk egyszerűen kereshetsz pénzt: mi felszabadítjuk az értékedet (a tudásod értékét) - csinálj pénzt a tudásodból – ne csak a hagyományos munkakörnyezetben. Keress pénzt a szabadidődben!

8. Függetlenséget nyújtunk neked: bárki fejlesztheti a saját online tanítási üzletét

Célok
Célunk, hogy év végére közel egymillió ember tanítson és tanuljon a rendszer segítségével, és nem titkolt további társadalmi célkitűzéseink közé tartozik, hogy Magyarországon az oldalon keresztül tanító tanárok átlagos havi bevételeit 150%-al növeljük, így pótolva ki havi keresetüket.

A  rendszert  itthon  Magyarországon  magyarok  fejlesztették,  akikre méltán büszkék lehetünk. Itthon tesszük először elérhetővé, de célunk, hogy az egész világban megismerjenek minket. Megismerjék azt, hogy a magyarok a Prezi, a Ustream, és a LogMeIn után képesek voltak valami nagyot alkotni megint.

Csapat
Csapatunk teljes egészében magyar fejlesztőkből, munkatársakból áll. Célunk, hogy a jövőben is minden munkatársunk magyar legyen, és a magyarországi központból lássa el feladatát.

Annak ellenére, hogy a világ számos pontjára szeretnénk eljuttatni termékünket, hiszünk benne, hogy képesek leszünk a kihívásokat magyar munkavállalókkal megoldani, és közösen sikerre vinni ezt a magyar-amerikai együttműködésen alapuló vállalkozást
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink