Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. május 2., szombat

Minden, ami a nyugalom megzavarására alkalmas - ezeket várjuk már nagyon 2015-ben

Írta: Tóth Judit

Minden fan nagy Star Wars 7 lázban és, arról nem is beszélve, hogy jön a Jurassic World is júniusban. Angolosan egy preview következik arról, milyen nagy moziélmények várhatnak ránk 2015-ben. (A teljesség igénye nélkül, persze.)

Az év további része a folytatásoké lehet.

Legnagyobb durranásként a decemberben bemutatásra kerülő Star Wars 7: Az ébredő erő jöhet számításba- a rajongók körében legalábbis biztosan. George Lucas az év végéig húzza az idegeinket, bedob egy hatásvadász, a rajongók szerint könnyfakasztó trailert, amiből egy nem nagy Star Wars kedvelő nem tudja eldönteni, meg akarja-e nézni a filmet, avagy sem, és amitől más csillogó szemekkel torrentezné le a legújabb részt, vagy ülne be egy moziba, mert ugye nem akármilyen filmről van szó. Ez egy kultikus sorozat következő része, ami egy egész réteget, egy komplett új világot hozott létre, mind a mai napig növekvő rajongótáborral. Kell ennél több indok arra, hogy új filmet készítsenek valamiből, ami 1977 óta sikeres? Nem hinném. Hogy mit lehet kihozni még a történetből? Nem tudom. Mindenesetre tömegnyomorra számíthatunk a premiereken.


Ha már december, Alvin és a mókusok 4. Ezt a sorozatot inkább aranyosnak mondanám, mintsem kiváló filmművészeti alkotásnak, de az éneklő egerek valószínűleg nem az én korosztályomat célozzák meg. Trailer még nincs, de biztosak lehetünk abban, hogy egy újabb kalandos, éneklő, aranyos családi filmben lehet részünk.Novemberben folytatódik az Éhezők viadala. A kiválasztott 2-dik része végre izgalmakat hozhat, és egy kis felüdülést a Lázadó után. Pontot tehetünk a trilógia végére, és lezárunk egy műfajépítő sorozatot is, amit nem mellesleg az Éhezők viadala sorozat és társai már ki is fullasztott teljesen. De a lényeg az, hogy Katnissre még sok izgalom vár. Ki várja már?


Októberi kikapcsolódásként egy életrajzi filmet ajánlanék. A Kötéltánc Joseph Gordon-Lewitt újabb kísérlete arra, hogy maradandót alkosson, de már minden bizonnyal véresre kaparta magát a sok kínlódástól. Maga a történet érdekesnek hangzik, Philo Petit artistáról szól, aki elhatározza, hogy a Notre Damme és társai után egy kötelet felfeszítve a new yorki ikertornyok között is átmegy, hogy valóra váltsa álmát, és valami vérfagyasztó módon beírja magát az idézőjeles történelemkönyvbe.
  


Újabb animációs film, szeptemberben jön a Hotel Transylvania 2. Nem tudom, mit várhatunk, az első rész aranyos, és humoros volt, és a második részek úgy általában szenvednek a vontatottság nevet viselő gyermekbetegségtől, ami egy darabig nem bosszantó, egy ponton túl viszont unalmassá válhat. Mindenesetre bizakodóan várom, mit sikerül kihozni a folytatásból.Júliusban jönnek a Minyonok. A játékipart fellendítő karakterek a Gru után önálló történetet kapva próbálnak helyt állni. Vajon a néhány percig mókás, szórakoztató alakok nem válnak unalmassá az egész estés változatban?Ugyanebben a hónapban jön a Magic Mike XXL. Ezt a filmet a csajoknak találták ki. Izomos felsőtestek, szexi férfiak, tánc, ritmus, vetkőzés.... mert néha a nők esztétikai igényét is ki kell elégíteni...

Júniusi szenzáció lesz a Jurassic World. A sorozat rajongói és a dínófanok örülhetnek, mert hosszú idő után végre ismét érkezik egy az előzőekhez hasonló, de még újabb technikákat alkalmazó  dínófilm. Próbálkoznak.
banner
Previous Post
Next Post

Partnereink

Partnereink