Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. február 6., péntek

Péterfi Judit interneten választotta ki kedvenc ékszerét a Story gálára

Forrás: Brilliancy

„Ezt a módszert nekem találták ki”
 
„Jó ötletnek tartom az ékszertanácsadót”
 
Ha február, akkor indul a báli szezon. Ha pedig báli szezon, akkor előkerülnek a szebbnél szebb ruhaköltemények, ékszer csodák. A 7/24 Híradójának műsorvezetője, Péterfi Judit, az elegancia és a letisztultság nagykövete, ha estélyről, bálról, fogadásról van szó. A hétköznapokban a munkájából kifolyólag elegánsan, de mégis lazán jár. Számára a stílus, amit képvisel, azt jelenti, úgyis képes elmondani magáról dolgokat, hogy meg sem szólal. 
 
Fotó: Szoboszlai Zsolt
- Azt gondolom, hogy a stílus az egyetlen olyan luxus, amit bárki megengedhet magának. Mert ez független attól, hogy kinek mennyi pénze van. Ez nem ruhaméret, illetve nem is milliók függvénye. Ez kisugárzás dolga. Ha megtalálod önmagad, akkor könnyű dolgod van. Nekem sem volt egyszerű megtalálni, ki is vagyok, de ma már tudom, mit képviselek. Az egyszerűséget, a finomságot, a laza eleganciát. Ezért is örülök, hogy megtaláltam a Brillancy-t, hiszen ezáltal a saját egyéniségemnek megfelelően tudom kiválasztani az ékszereket.
 
A hétköznapok a műsorvezető életében többnyire rohanással telnek, és sok fronton kell helyt állnia. Nem jár mindig kiskosztümben, mert riporterként olyankor úgymond terepen kell interjúznia. Hóban vagy árvízkor is kollégáival nyakukba veszik az országot. És mivel mindig siet - de hangsúlyozza, soha nem késik sehonnan - számára az idő kincs. A báli szezonra is úgy választ ruhát, hogy a divattervezőjéhez siet, és a kedvenc ékszercége weboldalát böngészi, mert tudja, hogy ott biztosan van számára tökéletes választás. Pillanatok alatt választ, vagy szerelembe esik vagy nem. 
 
Fotó: Kassai Zsolt
- Nem szeretek próbálgatni, gondolkodni, vagy beleszeretek a ruhába és ékszerbe első látásra, vagy azon már a próba sem segít. Kiegészítőkben szeretek a biztosra menni, és szerencsére ma már létezik az a megoldás, amit szerintem miattam találtak fel. A Brillancy oldalán munka közben, főzéskor, vagy épp taposás közben is kiválaszthatom a számomra legideálisabb ékszert, hogy az épp aktuális rendezvényre mit szeretnék felvenni. Sőt még ékszertanácsadó szolgáltatásuk is van, amely sokat segít a színesebbnél színesebb gyémántok kiválasztásában. Rengeteg eseményen kell megjelennem, ehhez viszont mindig más-más darabokra van szükségem, kétszer egy mutatós ékszert, ahogy egy egyedi ruhát sem lehet felvenni. A legjobb, hogy nem kell különböző boltokba szaladgálnom, pontosan tudom a méretem, így egy helyen kiválasztom azokat a darabokat, amelyekbe beleszeretek. Elárulom, az ékszerek a gyengéim. Egy jól kiválasztott darab némán beszél. Rólam, a hangulatomról, az érzéseimről. Egy-egy extravagáns ékszer van a tarsolyomban, de többnyire a kifinomult, elegánsan egyszerű darabokhoz vonzódom. És hát, nem is tudok ellenállni. Így döntöttem a mostani gyűrű mellett is, amelyet szombaton a Story gálán saját ízlésem szerint, a ruhámhoz passzolva találtam.
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink