Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. február 23., hétfő

Az Oscar-díjak margójára

Írta: Tóth Judit

Rövid leszek, és lényegre törő. Mindig mindenki nagy lázban ég az Oscar miatt, zsong a szaksajtó, a nagy esélyesek reflektorfényben élnek, és a közvélemény számára ismeretlen filmek jelölésük miatt hirtelen felkapottá válnak, minden sztár legjobb formájában tündököl a vörös szőnyegen, a divattervezők zsebébe száll a pénz- mi meg körmünk rágva, vagy épp közömbösen ülünk a TV/ computer előtt, hogy figyelemmel kísérjük az év legnagyobb filmes díjkiosztó gáláját- mert ilyen az Oscar.


Nem ért nagy meglepetés. Tarolt a Birdman, ahogy azt megjósolták, a Sráckor meglepően (vagy nem is annyira?- lényegében a film csak elkészítésének hossza miatt érdekes) "leszerepelt", Patricia Arquette azért mégis bezsebelte a Legjobb női mellékszereplő kategóriában a díjacskát ebben a filmben való alakításáért, kapott párat a Grand Budapest Hotel (meglepett volna, ha díj nélkül hagyják), és a legjobb idegen nyelvű filmért járó aranyszobrocskát egy olyan film nyerte, ami ha átlagos néző szemével néznénk meg, a kutyát nem érdekelné (egyszerűen nagyszerű- legalábbis a művészi hajlam értékelhető benne). 

A jelöltek és díjazottak listáját itt olvashatjátok. Egyébként a kommentelők sem hoztak semmi újat, a papírforma teljesült, Neil Patrick Harris megmutatta műsorvezetői tehetségét, 
és hallhattuk ezt is:


Szóval, tényleg a szokásost kaphattuk. A szokásost, de mégis nagyszerűt :)
banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink