Tisztelt Olvasók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy elindult az ÚjBekezdés kulturális portál. Ezzel az Uploaded Magazin aktivitása megszűnik, azonban a rajta lévő tartalmak megőrzése érdekében archívumként megmarad, amely az új felületen is elérhető lesz.

Ugyanazon elvek mentén, jobb technikai feltételekkel, és hatalmas lendülettel folytatjuk.

Köszönjük az eddigi szerkesztők munkáját, különösen Tóth Juditét, valamint köszönjük nektek is!

Találkozzunk az új oldalon!


Üdvözlettel:

A szerkesztőség


2015. január 16., péntek

Élőszereplős moziélmény Földes Tamással

Különleges előadásokkal készül az RS9 Színház. Január 25-én délután háromkor és este hétkor a Végzetes csapda című krimi komédiát tűzik műsorra, ezúttal a mozi szerelmeseinek is igyekeznek kedvezni, ugyanis az előadásra jegyet váltók ajándék popcornt kapnak a jegyük mellé, és akár kólát is szürcsölgethetnek az előadás alatt.


A darab eleve egy film, egy izgalmas thriller alapján készült. Ez adta az ötletet, hogy egy élőszereplős moziélménnyel kedveskedjünk a nézőknek – mondta a darab rendezője, Baku György.
Akik nem tudják egy színházi előadásra elvonszolni a partnerüket, azok talán most eséllyel invitálják meg párjukat majd erre a délutánra vagy estére. Mintha lazán egy popcornnal a kezükben néznének egy filmet, csak most hús-vér színészekkel a színpadon.

A darab egyik főszerepét Földes Tamás, az Operettszínház társulatának tagja alakítja, társai a Marslakók című sorozatból is ismert Boronyák Gergely, a Drága Elza című film főhőse, Makray Gábor illetve Zernovácz Erzsébet és Facskó Marica. A Végzetes csapda egy kiváló humorral fűszerezett vígjáték, ami ugyanakkor fordulatokkal és izgalmakkal teli krimi is. Minden megvan benne, ami egy jó filmben.
A rendező reméli, ezzel az akcióval azoknak is kedvet csinálhatunk a színházhoz, akik a teátrumok helyett általában inkább a multiplexeket választják.

Az előadásra a jegy.hu hálózatában illetve személyesen a színház irodájában (VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 9.) válhatók jegyek, illetve foglalhatók az rs9szinhaz@rs9.hu e-mail címen vagy a 0612696610-es telefonszámon.

banner
Previous Post
Next Post

0 megjegyzés:

Partnereink

Partnereink